Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος υποστηρίζουν τη ΜΚΟ

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ/ΙΑΤΡΙΚΗΣ»

Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος, της φαρμακευτικής εταιρείας του ομίλου της Johnson & Johnson, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen 4 Good, βρέθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους στο χώρο της εταιρείας για μία ημέρα αφιερωμένη κατ’ αποκλειστικότητα στην οικογένεια, την αλληλεγγύη και την προσφορά. Έχοντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, η Janssen στήριξε για ακόμα μία φορά τη Μ.Κ.Ο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» των «Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής».

Εργαζόμενοι του οργανισμού ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να συνεισφέρουν στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία. Αφού κλήθηκαν πρώτα να μαγειρέψουν  λαχταριστά εδέσματα, για να δημιουργήσουν ένα bazaar με λιχουδιές “μεγάλης αξίας”, όπου ο καθένας τους μπορούσε να αγοράσει και να απολαύσει μαζί με την οικογένειά του, συνεισφέροντας με τον δικό τους τρόπο.

Παράλληλα με τη δράση bake & sale, πραγματοποιήθηκε ένα bazaar χειροποίητων προϊόντων από την «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» Φ.Κ.Π.Ι. όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν χρήσιμα προϊόντα μεγάλης συναισθηματικής αξίας, αφού έχουν δημιουργηθεί από παιδικά χεράκια. Έτσι υποστήριξαν ακόμα περισσότερο το σημαντικό έργο της Μ.Κ.Ο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» Φ.Κ.Π.Ι. που έχει ως στόχο τη φροντίδα και την περίθαλψη όλων των παιδιών που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις στα νοσοκομεία.

 

Για περισότερες πληροφορίες, διαβάστε το Δελτίο Τύπου: