26 Χρόνια πριν, πρωτοπόροι, με Προορισμό τον Άνθρωπο

26 χρόνια πριν με τον εθουσιασμό της προσφοράς και την απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά καθελκύσαμε στον Ωκεανό του εθελοντισμού το μικρό καράβι της Ανοιχτής Αγκαλιάς με το σύνθημα «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και τον γενικό τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ», γιατί αυτό κάνουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιήσαμε πολλά και επιτυχημένα ταξίδια ακολουθώντας πάντα τη φωνή όλων εκείνων που μας έχουν ανάγκη, με ένα και μοναδικό σκοπό να θωρακίσουμε τη σωματική και ψυχική υγεία όλων των κατοίκων της Ακριτικής Ελλάδος που φυλάνε Θερμοπύλες.

Είμαστε ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ σε αυτό το ατέρμονο ταξίδι.  Συναντήσαμε πολλές δυσκολίες, βρήκαμε όμως μεγάλη ανταπόκριση από τους ακρίτες μας γιατί είχαμε και έχουμε μαζί μας άξιους Συνοδοιπόρους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Γιατρούς και Νοσηλευτές αλλά και τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ που μας εμπιστεύονται μας υποστηρίζουν και μας δίνουν δύναμη να ξεπεράσουμε τις όποες δυσκολίες.

Και συνεχίζουμε το ταξίδι μας με σεβασμό στον άνθρωπο.

Απολογισμός αυτής της προσπάθειας είναι πάνω από 105 εκστρατείες Προληπτικής Ιατρικής, περισσότερες από 200.000 Ιατρικές Πράξεις που αφορούν παιδιά και ενήλικες.