Όταν ανοίγεις την Αγκαλιά σου για να χωρέσεις τις αγωνίες και τις ανάγκες των μικρών παιδιών – και ειδικά αυτά που η ζωή τα φέρνει αντιμέτωπα με ένα περαστικό ή χρόνιο σοβαρό νόσημα – στην πραγματικότητα, «είσαι έτοιμος από καιρό» και παίρνεις την απόφαση να σταθείς για πάντα δίπλα τους και να γίνεις «εφ’όρου ζωής» εθελοντής.

Όσο θα υπάρχουν νοσηλευόμενα παιδιά, όσο θα υπάρχουν ανάγκες, η Ανοιχτή Αγκαλιά, με σήμα «το μικρό της καραβάκι», θα ταξιδεύει αισιόδοξα, προσφέροντας, όπου χρειάζεται, βοήθεια!

Οι Εθελοντές Μας

Από τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, τεχνολόγους και νοσηλευτές ως τους και τους ανθρώπους με ή χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, οι εθελοντές της Ανοιχτής Αγκαλιάς έχουν κοινό χαρακτηριστικό την ανάγκη της προσφοράς, το κέφι και τον ενθουσιασμό τους.

Οι εθελοντές της Ανοιχτής Αγκαλιάς απολαμβάνουν την απλόχερη αγάπη και ευγνωμοσύνη των συνανθρώπων μας. Υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή από μια παιδική αγκαλιά? Υπάρχει άραγε πιο σημαντικό από τις ευχές των γερόντων που μας ακολουθούν σε κάθε ταξίδι μας? Για μας ΟΧΙ.

Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, λίγη τρυφερότητα σ’ αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Είτε ζουν σε κάποιο μακρινό νησί, είτε βρίσκονται σε κάποιο νοσοκομείο και μάχονται για το μεγαλύτερο έπαθλο, τη ΖΩΗ

Αν θέλεις … Μπορείς να κάνεις πιο μεγάλη και πιο πλατιά την Ανοιχτή Αγκαλιά μας!!

Μπορείς να στηρίξεις με πολλούς τρόπους τα σχέδια που κάνουμε για τη ΖΩΗ.

Για τη ΖΩΗ των παιδιών που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία.

Για τη ΖΩΗ πολλών συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη.

Για τη ΖΩΗ σήμερα αύριο και στο μέλλον …

Έλα κι εσύ μαζί μας.

Στήριξε τα όνειρά μας, τα σχέδιά μας. Στήριξε την ίδια τη ΖΩΗ!

Γιατί αν ΘΕΛΕΙΣ σίγουρα ΜΠΟΡΕΙΣ!

Επισύναψη Βιογραφικού